Tumstocken

 

Tumstocken är avdelningen för våra yngsta barn. På Tumstocken ligger mycket fokus på ”Jaget”. Barnen bygger upp sin identitet, de provar på och utforskar sin omgivning genom att klämma, känna och skapa kontakter, med både pedagoger och nya kamrater.

 

Barnen erbjuds dagligen diverse aktiviteter som skogsutflykter, rörelselek och skapande i ateljén. Parallellt med dessa aktiviteter arbetar vi med olika projekt där barnen får möjlighet att upptäcka och förundras inom olika områden. Småkryp, vatten och ljus är områden som barnen fångas och inspireras av. Även områden som är kopplade till "jaget" och "mitt" ligger ofta i fokus. 

 

Barnen erbjuds en stimulerande miljö med material som ger möjlighet att upptäcka, fascineras och förundras. De mindre barnen älskar att packa och bära. Med våra dunkar fyllda med färgat vatten och den spännande sanden som rinner genom tratten så sker ett ständigt lärande samtidigt som kontakter skapas. En spännande ljussättning och rytmisk musik är också viktiga inslag i miljön som fångar barnets uppmärksamhet.

 

På Tumstocken arbetar:

Petra Svärdh (förskollärare)

Johanna Håkansson (barnskötare)

Linda (barnskötare)

Natalia Hedin (barnskötare)

 

Välkommen till oss!

 

 

 

 

SNICKARBARNENS FÖRSKOLOR